25 d’abril 2007

paia sedé


Ui, ui. Em sembla Tomàs que també m’hauràs d’ajudar a mi que últimament em “pendolo”... i avui és Sant Marc i ja se sap... a on hi hagi coca i xocolata la secció del paia sedé allà hi serà!!,
Tot tastant ( o que tothom utilizi el mètode que mes li convingui) la coca i xocolata de Sant Marc, podeu escoltar “luxúria”, és a dir, el què de moment és l’últim Sedé de “ le petit Ramon” ( el pròxim mes de maig surt al mercat i a l'emule el nou sedé). Crec que és bastant apropiat per un dia com avui recomanar un dsic com aquest. Hi trobareu rock,pop, punk, ( vaja, el de sempre)...tot passat per la psicodèlia, i és que, fillets de Déu, tot ho acabem igual!.Per mi és un disc bastant original. Dic bastant original perquè, ai l’as!, aquí a Berga de discs com aquest ja fa temps que els escoltem ( bé, són maquetes): en Carles Sitges amb els Usaraks, als anys vuitanta, ja feien música d’aquest estil, però això molta gent no ho sap, com sol passar en aquest país, i a Berga molt en particular, que no tenim pebrots d’estar pels que realment fan coses dignes dins del seu “gremi” i hem d’anar a buscar-los a fora ( podria posar mil exemples però ara no toca). O sigui: aquí teniu en Petit Ramon, que pels què ens varem quedar amb les ganes d’un disc d’Usaraks hem descobert un autor que se'ls hi assembla i així ens consolem, distreiem i divertim amb les lletres d'en Ramon Faura o, el què és el mateix, Le Petit Ramon.
Si entreu a la seva web, ell mateix es defineix així:

Qu’est-ce que c’est Le Petit Ramon?
Le Petit Ramon és un experiment musical contra la perfecció i la higiene.
Le Petit Ramon és una lloança a la superficialitat.
La Petit Ramon vol ser un K.O contra els solemnes.
Le Petit Ramon s’avorreix amb la gent sana, macota i tolerant.
Le Petit Ramon canta al món!
Le Petit Ramon admira als Beatles, als Kraftwerk, als Devo,
als Sex Pistols, al Jacques Dutronc i al Sèrge Gainsbourg.
Al Le Petit Ramon li agrada el Gin-tònic i les noies rialleres.
Le Petit Ramon és un homenatge pop a Thomas Bernhard,
F.Dostoievski, Marcel Proust, Arthur Rimbaud, Witold Gombrowicz i
Louis-Ferdinand Céline.
Le Petit Ramon és un experiment contra els pesats.

Apa Paquito… no et queixis!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si nois, avui es st. Marc. Em comunica el Vilà que tothom que passi per la botiga per felicitarlo sera obsequiat amb un fabulos exemplar de goma MILAN NATA, oiga!! i uns colors Alpino, bueno, ell n'obre una caixa i en dona un a cada un (a mi segur que em toca el blanc).
En quant al petit ramon , que haig de dir, bon sede!! Al veure el videu he vist la llum, potser amb una pianista com aquesta otro gallo les hubiera cantado als Usaraks.

Anònim ha dit...

molt bó el disc del petit ramon,em sembla que és el millor dels que ens has recomanat comprar.
segueix aixins de critic,i aniras molt lluny,per lo menys fins a saint peter fisherman.

Anònim ha dit...

Quina emoció i felicitat : Els reis mags han arribat !
la la lara lalalà ...

Boníssim!!