02 d’abril 2007

Gol paià

Bon dia paieros/es.
Interessant cap de setmana esportiu marcat per les 12 hores de calçotada a Montmajor.
La Lliga: victòria del Barça davant del Depor per 2 a 1, la peste guanya a Celta (horrorosa ciutat prop de Depor), la peste bis perd a València i el Sevilla no aguanta la pressió. La resta de resultats són banals (avui tocava la b). Cal destacar que el Saviola encara no fot el camp.
Bàsquet: nova victòria del Barça, que s'acosta al segon lloc de la peste, que va perdre amb l'Estudiantes. Joventut i Girona també van guanyar, per si a algú li interessa (a mi no).
Esports minoritaris: el Barça d'handbol guanya a la pista de no sé qui i el d'hoquei patins es proclama campió d'Europa, per variar.
Mundials de natació: passats per aigua.
Fórmula 1: 1 x 1 = 1
Curling: Escòcia guanya el campionat del món a Canadà.
Esport local: gran victòria dels veterans del Tàndem Berga per 6 a 0 davant d'un fort Solsona. El partit es va jugar sota una puja intermitent que va afavorir els locals ja que van poder desplegar el seu joc ràpid i tècnic. El partit va tenir la inesperada baixa del Natx. El Berga va guanyar 2 a 3 a Marganell, l'Avià també va guanyar. Pel que fa a l'equip amic F.C. Oló, va perdre per 4 a 1 davant el líder. No va jugar el porter Pujols (no, no està lesionat).

Això és tot de moment.

7 comentaris:

martipuntnet ha dit...

pavo gracies per fer aquesta secció esportiva tant practica,a mi em va molt bé,per poder fer veure com si entengues en tots els esports.
de totas maneras aquesta entrada al blog que has fet,és la "69" t'hi podies haber lluit una mica més,pero ja esta bé,qui fa el que pot,...
ala records a la family.

Anònim ha dit...

"La inesperada baixa del Natx..." digues-me pitunissu, però quan va sortir a l'escenari amb els pantalons abaixats (sens dubte el moment estelar de la nit...), molta cara d'anar l'endemà a jugar futbol, no la feia...

Anònim ha dit...

Aquesta secció esta be, però estaria millor si s'informes del que passa entre vestidors. No se, rumors, primícies, etc... Crec que seria molt interessant saber el perquè el Natx no va anar a jugar amb els veterans (que se l'hi van posar malament els calçots o què?), o el perquè el porter Pujols no va juga amb el F.C. Oló. (Que passa, que ha perdut la titularitat? o es que un poble tant petit com Oló ja no hi caben més malons). Apa, que els implicats parlin!!!
També crec que qui tingui fotos del Natx amb els pantalons baixats, ja tarda a penjar-los al blog.
SUELEN ETS UN PENDÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

El Page.

sinjosele ha dit...

Jo la veritat, veure el Natx sense pantalons no em fa cap il·lusió. Roge podrieu quedar tots dos al vestidor i que tel's ensenyi personalment i tindriem: un rumor, una primicia, i la secció d'esports completa tal i com demanes.
Ep això sí, sense mariconades!!!

Anònim ha dit...

Sense comentaris...
Bé, un comentari: Page entenc perfectament que vulguis veure un sex-simbol com jo sense pantalons, però se siente! no haver marxat!

Anònim ha dit...

NATX... ME PONES!!!

El page.

cospi ha dit...

El Natx amb els pantalons avall... deixant de banda l'angúnia que em pugui fer... vol dir que al final el concurs va ser de calçotets horribles? o encara pitjor... us veu treure el calçot i veu votar el més horrible???? Sucat o sense sucar?
I per acabar un dubte:
el calçot se suca amb salsa? o s'alça quan es suca?

Apa.

Cospi.