10 d’abril 2007

paia sedé


Hola Canaies

Segons la “comunitat científica” ens arriba una canvi climàtica de la hòstia, i aviat ( si te’ls escoltes la setmana vinent) només quedaran quatres sargantanes deambulant per la Terra. Doncs per les poques hores que ens queden us recomano l’últim sedé d’en Quimi Portet: “Matem els dimarts i els divendres”. Si més no, les seves lletres us divertiran i l’agonia de morir socarrimats no se’ns farà tant carregosa. Per mi és millor músic que cantant. La guitarra té molta màgia (com dirien els Usuraks ).Ara que per a molts el més sorprenent és que un “paio” es dediqui a fer un disc gens comercial, un disc que el fa com li surt dels ous tenint en compte que ha compartit “màneger” amb els Rolling Stones i que podria fer discs per vendre a “patades” i fer gires milionàries. Penso que només per això ja val la pena. Us he penjat les imatges de com serà Berga d’aquí a no res si us escolteu aquesta colla de catastrofistes pesats. Una anècdota: a Manresa va tocar en un lloc que no hi havia bar. A mig concert va parar de tocar i va dir que anessin tots al bar de davant a prendre una cervesa. I apa, públic i músics, tots al bar a fer mitja part... encara queda gent honesta. (Parlant de gent honesta PAquito em deus la meitat de l'aposta)
Apalé
PD1: PAQUIITO... TE ESTOY ESPERANDO
PD2: HRISTO... TE ESTOY ESPERANDO
PD3:TXACON... TE ESTOY ESPERANDO
PD4: CANVI CLIMATIC... TE ESTOY ESPERANDO

5 comentaris:

martipuntnet ha dit...

sinjosele:te estoy esperando.
cabron.

Anònim ha dit...

A veure Vilà, no facis befa ni mofa amb l'escalfament global i el canvi climàtic, que és una cosa molt seria... El que passa és que els científics estan equivocats. L'origen del problema l'hem de buscar en el Pastafarisme:

http://es.wikipedia.org/wiki/Pastafarismo

Segons els seguidors d'aquest credo, a part de què el món va ser creat pel Monstre d'Espaguetis Volador (Flying Spaguetti MOnster), l'escalfament global és una conseqüència directa de la reducció del nombre de pirates que hi ha a la Terra:

http://www.venganza.org/piratesarecool4.jpg

Segons això, la manera més efectiva de combatre l'escalfament és anr vestits de pirata. Els efectes seran immediats...

Ramen

Anònim ha dit...

"Antes de ser engullido por una pavorosa subida de las aguas debido al cambio climatico ese, ese que al parecer esta ya en la vuelta de la esquina.." corroborar que realment en Quimi fa el que li pasa pels collons, i a mes a mes no escatima en presupost, a lo grande!!, com es pot comprovar en el fantastic videu. Produccio, guionistes, actors, efectes especials, imatges 3D, que no falti de res!!! Riute tu del Spilberg,el Lucas, Scorsese!!!
PD1- Sinjosele, no t'han provat les vacances?? Estas perdent fuelle critica.
PD2- Si algu vol comprovar si en Quimi paga quintos a les mitja parts dels concerts, pot fer-ho el proper 2 de maig al Kursaal de Manresa, suposo que Sinjosele organitzara autocars per tots els blogers.
PD3- Usuraks??? Quienes son ellos?? En que lugar se enamoraron de ti??? A que dedican el tiempo libre???

sinjosele ha dit...

Em sembla que els usaraks el tiempo libre el dediquen a assejar el tradicional concert de l'1 de maig a cal Vilà.
Dia 2 a Manresa a veure en Quimi Portet.

natx ha dit...

Tot i que el Quimi Portet està de puta mare (bé ell no, el seu disc) crec que prefereixo anar veure els Usaraks. Més que res pq el dia 1 és festa i el dia 2 no i es clar anar a un concert i tornar seré seria una experiencia nova i a la meva edat no estic per experiments.
Conyes a part, el disc és realment bo.
P.D. Kerni jo el Pastafarisme no se lo que és però el RASTAFARISME si i mola de cullons! legalització ja!!!