26 de març 2007

Nova secció dels dilluns.

A partir d'avui cada dilluns hi haurà una nova secció en aquest gran blog. Serà una mini-crònica de la jornada esportiva del cap de setmana. De moment la secció no té nom, s'accepten propostes.
Aquesta secció s'inagurarà oficialment la setmana que ve, ja que aquest cap de setmana ha estat bastant pobre esportivament: no hi ha hagut jornada de Lliga de futbol, la banda nacional va guanyar a la potentíssima Dinamarca, el Rossi va guanyar, l'Isidre Esteve es va fotre un morrassu de collons, el Barça de bàsquet continua guanyant, el Saviola encara no fot el camp, el Romario encara no ha arribat als 1000 gols, res de nou.
En l'àmbit local cal destacar la brillant victòria dels veterans del Tandem Berga davant un potent Santpedor per 2 a 4 i la victòria del Berga en l'estrena de la gespa artificial per 1 a 0. Ah, també esmentarem la victòria de l'Oló per 3 a 2 (dos melons??).
També és notícia la retirada d'un tal Lluís Llach, es veu que estava sense equip.

Bé, de moment això és tot.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Com que pobre esportivament??

- Canada va guanyar per 8-4 a Dinamarca en el campionat mundial femení de Curling.

Anònim ha dit...

Tambe es podria comentar que el ''potent sampedor de veterans'' es va presentar amb 8 jugadors, ja podreu , ja...

Anònim ha dit...

Bueno si tenien por i només van venir 8 i el porter, quina culpa tenim nosaltres! Parlant de por: és molt fàcil criticar i no donar la cara ( bé, el nom en aquest cas),cobartt!

Pinxu ha dit...

Hola companys!!! Enhorabona als veterans per la seva impresionant victòria davant el totpoderós Santpedor, de 8 i el cavu... (no m'estranya que guanyessiu, si anaves amb ells...)
Bé, de melons res de res. A la mitja part 3 a 0 pels de casa, tot i així els visitants podrien haver marcat algún gol, però...
A la segona part, domini visitant, 3 a 2 i tres puntets que es queden a casa. I tot això davant del potent OAR Vic encapçelat pel gran davanter aviador Giné, que es va tenir que conformar en veure que el qui volava i brillava amb la seva actuació era el porter local.
Després d'estar passant per aquesta segona joventut, estic estudiant si acceptar l'oferta del Tandem Berga de cara la temporada vinent, ja que em plouen les ofertes dels equips de la comarca...
Apa, bona setmana.
I per més informació, http://www.fcolo.tk/

Anònim ha dit...

Només comentar que ara que el Blog està més viu que una cua de conill (enganxada a un conill viu i no a un clauer, és clar...) la secció del "Jo tub, i tu?" se'n va als divendres, més que res per tenir-ho més repartit...
Apa, que la forca us acompanyi!

Pavu ha dit...

Només informar que ja he decidit el nom de la secció. Per tant allibero la resta de la humanitat del deure de pensar un nom per aquesta secció.