05 de març 2007

Jo tub, i tu? (Padawans)

Bon deia,

Si, si, lo de la secció setmanal era veritat... I de pas aprofito per recordar a cert element plumífer reial de la colleta que es va comprometre a posar almenys una tonteria cada setmana... I pels altres, no us talleu, que de tonteria no n'aneu pas curts...

En fi, que aquesta setmana va de friki-starwars: mireu el què passa quan una colla de frikis jedis i padawans s'ajunten per celebrar l'aniversari de la princesa (Leia, és clar).

Endavant video:



PD: premi especial friki a qui sàpiga què vol dir padawan.

4 comentaris:

tomashawk ha dit...

em sembla que padawam vol dir aprenent, o no querni?

Querni ha dit...

La força en tu, molt poderosa és, jove padawan...
El costat fosc poderós, és, un xocolata punxar ha de...

Pavu ha dit...

Els Jedi tenen diferents estatus, segons el seu nivell. El nivell Padawan és el segon de tots, i s'adquireix quan el futur Jedi és escollit per un Caballer Jedi, que serà el seu mestre. Abans d'ésser Padawan, s'és "Iniciat", aquest és assignat a la tutela d'un Mestre Jedi, que cuida de diversos a un mateix temps. Entre els tutors més importants destaquen: Yoda, Yaddle i Depa Billaba.

Un Padawan és un "Aprenent en entrenament Pràctic" i sol viatjar amb el seu Mestre resolent conflictes al llarg de la Galàxia. Per a ser Padawan d'un Caballer Jedi aquest ha de ser escollit abans dels 14 anys, de no ser així, no s'arribaria a el nivell de Jedi, i passaria a treballar per a la República Galàctica en treballs menors, però sempre relacionats amb La Força.

Una de les característiques dels Padawan, a part de la seva curta edat, és que tenen una trena llarga en la part esquerra, que neix darrere de l'orella. Quan passen de nivell, aquesta és tallada.

Em sembla que això és tot.

Anònim ha dit...

Moooooooolt bé! Ni el mateix Pompeu-Wan-Kenobi ho hauria dit millor.

Ara, a veure si demostreu que quan us emborratxeu podeu controlar la Força, i no caieu al costat fosc mentre us comporteu com uns wookies borratxos folla-ewoks...