30 de març 2007

Jo tub, i tu? (Classes d'anglès)

Bon deia,

Com podeu veure, el Blog Paià està més actiu que mai! Per aquest motiu i per no tenir totes les seccions a principis de setmana, aquesta que esteu llegint queda fixada pels divendres.

Per celebrar-ho, avui tenim un video IMPRESSIONANT ! Quan el veigueu us quedareu esmaperduts, corpungits, garratibats i curts-de-pell...

Es tracta de la versió Japonesa de "Follow Me", aquell curs d'anglès que feien per la tele ja fa uns anys. Però com ja he comentat, es tracta de la versió japonesa, feta des de la calentura mental i el pànic generalitzat als estrangers, propis dels nipons.

Veient el video podem constatar que:

1. Quan vas a un país estranger, la situació més probable amb què et pots trobar és que t'atraquin (altres coses com demanar l'hora o auon està un carrer o monument no són tant importants...)

2. Sense una coreografia i una canço no es pot aprendre anglès (horribles totes dues, per cert...)

3. Les professores han d'anar marcant pit i cuixa (veus, amb això estem d'acord!)

Però vaja, aquests nipons, NI-PÓ-TA-IDEA...

Endavant video:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Querni, em comences a preocupar. Cada dia estas pitjor! Vols dir que no troves a faltar la penya divendres?

sinjosele ha dit...

Kerni... un friki neix o es fà?

martipuntnet ha dit...

querni,si vols estudiar angles i no tens videos,jo en tinc del MUZZY de quan les nenas eran petitas,si vols ja t'els pasaré,no veus que aquestas noies segurament no parlen un angles gaire academic.

Anònim ha dit...

Home, doncs a veure si algun dia podem fer una Penya Divendres en condicions, i quan dic en condicions no em refereixo al nostre estat etíl.lic, que espero i desitjo que acabi sent lamentable, sinó al nombre de personatges assistents...

I Martí, què vols que t'hi digui, ni que siguin nipones, perfereixo les professores del video...