28 d’octubre 2008

L'HOROSCOPAIÀ

"Dame veneno que quiero morir dame veneno,
Antes prefiero la muerte que vivir contigo dame veneno
Ay para morir"


No amics, això no és un homenatge al Xino, ni tampoc a La Muerte, encara que ho sembli, sinó que és una manera d’introduir “el veneno”.
He dit EL “veneno”, no LA Veneno, que això seria un altre tema i de mal introduir.

En fin, que s’estan acabant ja els signes de l’horoscop i avui toca ESCORPÍ.

Aquest signe va començar el passat 23 d’octubre i s’acaba el 21 de novembre, o sigui que ens pilla en plena castanyada.
Les persones nascudes sota el signe d’Escorpí, en general, son decidides i tenaces, però reservades i introvertides.
Son molt exigents i intransigents, el seu caràcter reivindicatiu, així com la seva tendència a buscar els errors, poden arribar a proporcions anormals. Posseeixen una gran lucidesa de judici, saben criticar amb perfecció i imparcialitat i emetre el seu judici de manera clara i decisiva.
Son molt àgils de pensament.
No temen a res ni a ningú, el seu instint els guia sempre i és per mitjà d’ell que aconsegueixen grans empreses, utilitzant qualsevol medi que els hi sembli bé, per triomfar sobre les dificultats que surtin.
Posseeixen una prodigiosa intel·ligència i una memòria ràpida i coordinada.
Arriscarien la vida per els seus amics, però son implacables amb els seus enemics.
Odien l’embafament, que consideren una feblesa, però darrera d’aquesta cuirassa de duresa defensiva, s’amaga una passió i un romanticisme que sols el seu autocontrol aconsegueix dominar.
El seu veritable problema es l’amor, a vegades, tracten de aconseguir-lo per la força disposats a fer tot el que calgui.
La vida al seu costat es un vaivé d’alts i baixos. Son apassionats, no els hi agraden les mitges tintes. No temen a la mort i el seu desig es viure intensament cada segon de la seva vida. Tenen desitjos poderosos i estan dotats del poder necessari per aconseguir-los. Quan els desitjos estan supeditats a la voluntat, no hi ha ningú mes segur, poderós, ni decidit.

Genial amb: aries i peixos Ull amb: capricorn I balança




I la gran pregunta: A la colleta tenim escorpins? Doncs mira, “haberlos haylos” concretament un parell, però no són gens verinosos, tot el contrari. De fet sense ells no seria lo mateix.
I per mes inri resulta que venen seguits l’un de l’altre. El dia 2 de novembre celebra l’aniversari la nostra mossa preferida, la Sónia i el dia següent el “number one” de la festa, el Manasses!

I per acabar la secció una endevinalla: Un dels 2 escorpins està embaraçat. Quin és?

Apa, a a aaixò és tot amics!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moooltes felicitats Manasses!!!!