20 d’octubre 2008

Gol Paià

Bona nit humans!

Ja tornem a ser dilluns, hora de Ventdelplà, pulutant, hora del Gol Paià. A veure què ha passat...

Fumbol. Torna la lliga. Nova victòria del Barça. I ja en van unes quantes de consecutives. Aquesta vegada va ser contra els lleons del Bilbao. Partit dur, poc vistós, sense Messi ni Xavi. Total, 0 a 1, gol d'Etoo i cap a casa. L'equip funciona, tots corren i treballen. El Madrit continua en la seva línia i va guanyar a l'Atletico per 1 a 2, de penal i a l'últim minut. Els de l'Atletico que s'ho facin mirar. El súerapañó va empatar a 0 amb el Vilareal. El jugador més idiota de la lliga va fallar un penal. No es queixa ara el senyor conserves?

Bàsquet. El Barça està de gira als Estats Units, fent bolos contra equips de la NBA. Ha fet un bon paper, però no n'ha guanyat ni un. Normal, allà estan a un altre nivell, més alt. Però a vegades les alçades són perilloses. Per exemple, al Pablito Gasol ja no li arriba oxigen al cervell.

Handbol. El Barça va pedre al Palau contra el totpoderós Kiel (curiós patrocinador). En fi, que sembla que hi ha bon equip per guanyar la lliga espanyola però a Europa tocarà patir. Bé, patirà la poca gent que es miri els partits. Però aquesta secció no donarà mai l'esquena a aquest esport de minories. Ni l'esquena ni res.

Formula 1. Gran Premi de la Xina, un país amb molts xinesos i xineses. O potser són còpies i en realitat no són tants? Va guanyar el Hamilton, que gairebé ja té el títol a la butxaca. El simpàtic Alonso va quedar quart. Només queda una cursa.

Moto GP. I Rossi va tornar a guanyar. Va jugar amb el Pedrosa fins que va decidir guanyar. Sabeu qui va acabar a terra??

Tenis. Ara feia dies que no parlava d'aquest esport. Ara ja n'he parlat.

Golf. Mític model de Volksvagen.

Ciclisme. Va sobre rodes. I amb alguna coseta més...

Veterans. Jo ja ho deia. Els resultats havien d'arribar. Primera gran victòria, contra el Fruitosenc, remuntant dues vegades un resultat en contra. Cal destacar la tornada del porter paieru Joanet després de la gira argentina. Bona actuació, només un petit incident amb un mal control que va acabar amb penal i gol. Però no voldria donar opinions subjectives, per tant aquí teniu l'anàlisi del partit que fa el nostre "director" tècnic Pep Torres:
Anàlisis tècnic: Aquesta setmana ens han sobrat 2 gols per guanyar.
Anàlisis sistema: Hem tornat a innovar, s'ha practicat un 1-4-4-2, mai vist, i tal com ha anat crearà un precedent.
Anàlisis tàctic: Defensem els corners en zona, només tenim un petit problema, encara no sabem quina zona defensa cada jugador (bé, també els hi passa al Barça).
Anàlisis d'estratègia: els entrenaments comencen a donar resultat, les faltes les xuta el David Alonso, fa gol i ja està (és fàcil).
Fitxa del jugadors:
- Joan Pujols (joanet): MOLTES FELICITATS, pel teu aniversari (20-10-08), que siguis molt feliç.
- Marc Lòpez (belleti): Per fi l'has fotut (un gol en lliga), ara ja marques gols fins hi tot jugant a futbol.
- Miquel Artigas (el defensor): Cumplidor, serio i responsable, (entre altres coses és pare de 2 fills).
- Piñero (el veterà): Rialler fora del terreny de joc, es tranforma i té molta mala llet quant juga (segueix sent un bon nano).
- Joan Carles (rico): Profund, veloç, no té res a veure amb el seu fill (aquest si que és un crak)
- Jaume Font (el carter): Si convé, reparteix algún recado, com si de cartes és tractés.
- Estanis (el sacrificat): Immens, no necessita córrer per cumplir, de l'escola del Charly Rexach (córrer és de covards).
- David Alonso (el protestador): Més tranquil, va funcionar el remei (una til·la abans de jugar), la seva esquerra i el seu xut, del millor que hi ha.
- David Lafuente (el presi): Allà ha on apunta, allà possa la p. . . . pilota, un gran gol desde el mig del camp.
- Sanjoan (xexu): Recorte va, recorte viene, quant menys t'ho esperes, un golet et fa.
- Xavi Torra (pavo): Pensador, sempre pensa la millor jugada, o potser no pensa el que ha de pensar, perquè si pensa el que ha de pensar, no fa la jugada.
- German (ex-mister): Li sobre qualitat i potser també algún quilet, de totes maneres per l'equip li anirà bé que no trobi equip.
- Ramon Arisó (gordo): Aquesta setmana ni el van expulsar ni va jugar a basquet i per animar el "cotarro" va portar loteria amb el número 69 (bon número, si senyor).
- Carlos Pons (el golejador): Va trobar el passaport i va poder jugar, no va fer cap gol, tenint en compte que el berga va fer 5 gols, és difícil de creure
- Xavi Vilella (el perico autèntic): Feina fosca, però necessària per l'equip, obre els forats, perquè els altres marquin. Com el tamudo, està tranquil, perqué els gols arribaran.
- Lluís Toran (el ligón): Tapat, es va notar tapat, tot i així un cop es va estirar (penseu el que vulgeu) i un golet va fer.
- Manuel Ruiz (l'home de les reunions): Enfadat, necessita més reunions per treure's el mal humor.
Fins aquí l'anàlisi del partit. Ah, el doctor Jou va ser baixa perquè ha tornat a ser pare. Des d'aquí, moltes felicitats.

Pel que fa al primer equip del Berga, aquesta setmana va guanyar 1 a 0 contra l'Avià. Sembla que comencen a remuntar.
El futbol sala Gironella femení va perdre 2 a 1 a la pista de l'Elx.

Uf, ja no puc més. Si hi ha algú amb humor de llegir-s'ho tot que faci un resum. I recordeu, demà serà un altre dia.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Musungus!!! Us hem enviat un correu al blogapia de part d'en Marc (Marico pels Rwandesos). Feu li arribar a la seva familia. Gràcies !!!

Anònim ha dit...

"copiar - pegar" ya hemos visto que lo sabes hacer. Sabes algo mas bonito?

Anònim ha dit...

Fàcil. Aquesta setmana ja cobrem. 267 €. a partir d'ara ja serà un festival!
Ai, m'he descuidat una coma: 2,67 €...tampoc esta malament....

natx ha dit...

Aixonses es lamentable! La sumana que ve la quini la fem la penya divendres (si és que conseguim reunir-la).

Anònim ha dit...

DIVENDRES PENYA DIVENDRES AL PEPE!!