06 d’octubre 2008

Gol Paià

Bona nit blog!

Ja ens hem pulit un altre cap de setmana. Anem al tema.

Fumbol. Partit espectaculart al Camp Nou. Barça 6-Atletico de Madrit 1. Partit ventilat als 4 minuts. Això sí que és anar per feina. Si veu veure el partit no cal explicar gaire res. I si no el veu veure, pitjor per vosaltres!! Aquest Barça promet, no pel partit de dissabte, sinó per l'actitud de cada partit. És el que va faltar l'any passat. Res més. L'any passat teníem el millor equip del món. Calia un canvi, i el Guardiola ho està fent bé. Ah, i què fàcil que és animar quan es guanya 6 a 1! Per altra banda el Madrit va empatar a 2 amb el súper Apañó. Ja està bé, els dos no podien perdre. De què ploraran aquesta vegada els pericus? Acaba de començar la lliga i ja no els aguanto. És que són pesadíssims!! Calleu!! Calleu!! Ja està, ja està, ja m'ha passat... Continuen líderts els dos equips valencians. Que ho disfrutin ara, els hi queda poc. L'Sporting de Gijón va guanyar el seu primer partit. Mira, em va fer gràcia.

Basquet. Aquest cap de setmana ha començat la lliga. Victòria clara del Barça contra el Joventut. El Manresa va guanyar a l'últim segon.

Balonmano. Uf, quina mandra em fa mirar què va passar. Em sembla que el Barça va guanyar el primer partit de la lliga europea.

Ciclisme. El gran oblidat d'aquesta secció. De moment així continuarà.

Rally Catalunya. Sebastian Loeb va arrassar.

Moto GP. Stoner va guanyar al Gran Premi d'Austràlia. El Rossi va acabar segon després d'una gran remuntada.

Veterans. Derrota al municipal de Berga contra el Balsareny per 0 a 1. A la primera part ja ens vem quedar amb un jugador menys i a la segona amb dos menys. Sona a excusa? No, és una excusa. L'àrbit nefast. No ens posem nerviosos, ja vindran les victòries. També cal dir que el públic no es va avorrir gens. No n'hi havia.
El primer equip del Berga va caure apallissat a casa per 0 a 4. Sense comentaris.

Apa, que és tard. El dia que comenci la secció una mica d'horeta us fotré un rollassu que ja veureu!! I recordeu que a partir d'ara comença la resta de la vostra existència. No la desaprofiteu...

8 comentaris:

casteimarta ha dit...

Futbol Sala Femení: Catalunya campiona del mon a la final jugada a Reus. Representació de jugadores del Futbol Sala Gironella, entre elles una neboda dels que escriuen aquest comentari. Visca Catalunya!

Pinxu ha dit...

Que macu!
I tots de Berga!!!
Ciau.

natx ha dit...

si senyor! Visca el futbol sala i visca Catalunya!!!

Anònim ha dit...

La millor afició del món necessita que el seu gran equip faci 6 gols per fer la onada...no està malament .De fet és quan l'equip mes ho necessita que se l'animi! quins collons!

Anònim ha dit...

Sobresalient!!
Que ens em sortit, vaja!...Un 16!...no cal que diguem com....

Anònim ha dit...

que tenim al 1x2?

Anònim ha dit...

Hi tenim una mica de tot...empats, victories locals i victories visitats...que fan un total de 8 encerts a cadascuna...16 encerts!

Anònim ha dit...

Impresionant