23 de setembre 2008

L'HOROSCOPAIÀ

Per fi! Ja he trobat la neurona! I m’ha anat justet, una mica més i m’oblido de la secció, però el pitonissu Natx està en tot.
Després d’un estiu molt tranquilet, cap Lleó i només un Verge, el proper signe de l’horoscop ve bastant més carragadet, estem parlant de BALANÇA.

Aquest signe va del 22 de setembre al 22 d’octubre.
Les persones nascudes sota el signe de Balança, en general, son els representants de l’equilibri, el balanç (ostia, que original), l’ordre i el seny desapassionat.
Estan dotats per sospesar i equilibrar mentalment quasi totes les coses, com si estiguessin inspirats.
Son els que més respecten les formes, despreocupant-se, tot sovint, del fons de les coses i situacions.
Sempre tenen una disposició cordial i amigable, expressant com ningú el costat amorós de la seva naturalesa, aquest fet els fa dòcils, cortesos i agradables.
L’equilibri de la seva individualitat, els posa amb contacte real amb la forma mes elevada de l’intel·lecte, un estat mental refinat. (Sujuro que no he fumat res!)
Tenen absoluta necessitat d’estimar, tant en el aspecte físic com en el psíquic. Quan estimen, son seductors i mai intenten anular la personalitat de la seva parella, molt al contrari, els hi agrada ressaltar el seu caràcter i ajudar-la.
El centre de la seva vida es l’amor, idealitzant-lo massa i a voltes fent-lo utòpic. Son somiadors i romàntics, però sense perdre de vista la realitat de les coses. La vida es tant important per a ells que davant del perill reaccionen fugint.
Les seves grans dots artístiques i la sensibilitat estètica que posseeixen, els obliguen a crear i tenir un alt concepte de la creativitat en si mateixa.

Genial amb: taure, cranc i verge
Ull amb: aries i escorpí



Buenu, i la colleta que? Està equilibrada? Home, mentalment és evident que no, però de balances n’anem sobrats (eh i no som traficants). Ojo al dato:
Avui mateix el sr. Page fa anys, suposo però que la Laiona no li deu haver preparat cap traca perquè amb la ressaca que deuen tenir tots dos...
I a mitjans d’octubre trobem tres paierus mes: El 15 el Xumbi...xumbà, que cada dia te quiero ma ... i te vemos menos!!!
El dia 19...tots drets! que el president fa anys: Castella president! Catalunya independent!!!
I just l’endemà, osease el dia 20, és l’aniversari d’un senyor que té moooooolts melons i que segur que encara estarà contant monedes, em refereixo es clar, al Modestu!

En quan al santoral i amb el permis d’en Tenebres, el dia 29 de setembre és el sant de l’arcàngel Gamba i cotre dies després, vull dir el dia 4 d’octubre és sant Michael Phelps de Sagàs, també conegut com St. Francesc, o st. Nino, o st. Sagalet o ...sant se acabó.


Apa, a a aaixò és tot amics

18 comentaris:

Anònim ha dit...

i el dia 22 de Setembre va ser Sant Putu!

Anònim ha dit...

I confirmo que avui encara tinc ressaca.

I AGULLETES A LES CAMES DE TANT SALTAR!

Anònim ha dit...

I el primer diumenge d'Octubre la diada castellera de Tarragona, o sigui que els Nanos de Sagàs ja podeu anar preparant les camises boletaires...

laiona ha dit...

dòcils, cortesos i agradables..??? Eeiinnn???

estat mental refinat?????

davant del perill reaccionen fugint??????? ....


no ho hagués dit mai....

laiona ha dit...

Una traca?? Ui no, que ens hagués rebentat les poques neurones que ens queden!!

Amb un parell de cebetes hem fet!!

Anònim ha dit...

Recorda amiga Laiona que la situació dels astres, el dia, l’hora, el lloc...en el moment del naixement influeixen i determinen les diferencies que hi ha entre unes persones i altres bo i essent del mateix signe.
Per no parlar dels suborns, vull dir que per 20 euros mes hauria dit que tenen una potència sexual descomunal!

imma ha dit...

FELICITATS PAGE!!
espero que, quan trobis la neurona, trobis una bona estabilitat amb tu. Espero també que la traca no se t'hagi malmès... i que celebris aquest aniversari amb molt d'humor i amor...ohhhhhhhhhhhhhhh!!
apalin he dit.

Anònim ha dit...

A ver, quién quiere probar 12 centimetros de amor ejjjpañññol?

Anònim ha dit...

Moltes gracies a tots.

Estem a dimecres i jo encara tinc seqüeles de ressaca!

Anònim ha dit...

Felicitats, Roger!

Pitoniso Natx: les dots artístiques i en especial les musicals se les devien quedar els nascuts els primers dies perquè cap al final del signe... no està gaire repartit!

Querni ha dit...

Page, et falta entreno...

Felicitats!

Anònim ha dit...

hòstia he entrat tard! felicitats page!!
M'agradaria dir publicament que el contingut dels melons axí com el dels nous ja està ingressat al banc. Abans però l'han netejat i encartutxat ... o sigui que al què varem putejar és al pare Modesto!!no hi res com tenir un pare jubilat! Això no val!

Pavu ha dit...

Tramposos!! Pobre Modestu, al casament el tiren per terra i després a contar monedes....

Ah, felicitats Page, a veure si pagues algun cubatet ara que has tornat a les andades...

Anònim ha dit...

Page, natros fem 1 reunió al mes, si vols venir ja ho saps 902 600 600

Anònim ha dit...

Prenc nota del telefon. Se que us hi trobaré a tos vosaltres.

Anònim ha dit...

El pare Modesto va caure al terra?

Això m'ho vaig perdre!

Anònim ha dit...

pues jo no! El putu li va fotre una tibada i el va tombar! Putu tens mes força que en song goku! Diria que estava amb en blogmosnter quan va passar aixó. Afortunadament en modesto està bé. El putu ja no sé!

Anònim ha dit...

David torna a vencer a Goliat!!