15 de setembre 2008

Gol Paià

Què tal paierus?

Tornem a la normalitat, o a la anormalitat, depèn com es miri... El blog ha estat una mica abandonat durant l'estiu, sort del blogmaster de guardia, potser ens haguessin entrat a robar i tot. I qui voldria robar el nostre blog? Més gent de la que us penseu... Els cervells amb idees genials van molt buscats.... A la planxa es veu que són boníssims!!
Per començar podria fer un resum de l'estiu. Mmmmm, millor que no. Total, només hi ha hagut unes petites olimpiades a la Xina. Per tant, anem a repassar què ha passat el cap de setmana.

Fumbol. Ja estem a la segona jornada de lliga, i al Barça ja li falta un punt menys per ser campió. Dissabte va empatar a 1 amb el Racing de Santander (per què es diu Racing?). El Barça es va merèixer guanyar de sobres, però va tenir mala sort. Sembla un tòpic però és la realitat. De cada 1000 partits com aquest 999 els guanya el Barça de carrer. Em sembla que el soci ja comença a estar preocupat. Doncs que es foti! Jo crec que ho guanyarem tot. De moment el lídert és.... el súper Apañó!!! Aquests sis punts que té ara potser li serviran per no baixar. El Madrit porta 4 punts. I demà hi ha Xampions. Guanyarem sobrats.

Basquetball. Encara no toca.

Handbol. Doncs no, aquest esport de minories encara no ha desaparegut. I el Barça va guanyar la supercopa (em sembla que era la supercopa no?) amb el Ciudad Real (curiós nom per una ciutat). I també va guanyar la primera jornada de lliga amb el valladolid (em sembla que era la primera jornada no?)

Ciclisme. S'està disputant la Vuelta. Em sembla que va primer el Contador, sobradet. Què es deu prendre aquest? Jo també en vull!!!

Motociclisme. Gran premi a Indianapolis. Com no, victòria del Rossi. El Pedrosa va acabar vuitè i el Toni Elias dotzè. El Lorenzo no va caure!! I va quedar tercer. Es veu que va ploure bastant.

Formula 1. Victòria del jove Sebastian Vettel a Itàlia. I qui és aquest? Doncs el Sebastian Vettel, ja ho he dit. Que no sabeu llegir?? I l'amic Alonso? Va fer un quart lloc, el màxim a que pot aspirar.

Veterans. Ja ha començat la pretemporada. De fet ja va començar fa dies. La setmana passada es va jugar un amistós contra els veterans de l'Apañó. Derrota per 2 a 4. Com que no els puc ni veure no hi vaig anar. I clar, vem perdre. Aquest dissabte vem jugar un amistós a Prats (nou camp de gespa artificial). Victòria clara per 1 a 6. La màquina comença a funcionar. Cal destacar el nou fitxatge d'un altre paieru: el doctor Jou. El proper dissabte o diumenge començarà la temporada, amb nombroses baixes (qui es casa??).

Bé, em sembla que per ser el primer dia de curs ja he exprimit prou la neurona. Com sempre acceptaré idees per millorar la secció. Però recordeu: no digueu res que no millori el silenci....

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Parlant de silenci...Quina és la vostra imatge de silenci?

Anònim ha dit...

Silenci si us plau !

Anònim ha dit...

una imatge de silenci:..
quan acabes de dir quelcom que no havies de dir i t'adones que has ficat la pota...

Anònim ha dit...

Laporta dimissió!! Com es pot permetre això??

Anònim ha dit...

Molt bo Pavo!

Anònim ha dit...

Jo trobo que és una secció laportista.

Anònim ha dit...

Comencem mooooooolt forts, un 13!!!

Anònim ha dit...

....Ahhh, eren 13 sumant les 2 travesses....8+5.......que hi farem!

Anònim ha dit...

Per mi, una imatge de silenci és el Camp nou, un dia de partit.

Anònim ha dit...

Nuñista... POR QUE NO TE CALLAS!!!

Anònim ha dit...

quicir... ja em donareu la raó d'aquí cotre dies....

Anònim ha dit...

Nuñista...

Quants anys va tardar el Nuñez a guanyar una lliga? i una champions?

Anònim ha dit...

3 a 1 i cap a casa. I sense patir, ejem...

Anònim ha dit...

oe oe oe oe oe, ja tenim equip!!! I el messi perquè no ha jugat avui?