17 de novembre 2008

Gol Paià

Bona nit terrícoles.

Finalment ha passat. Ja feia temps que es veia a venir, però ara ja és aquí. La CRISI ha arribat al Blog Paià. Ja no hi ha seccions, cada vegada menys comentaris, menys participació... Però això no es pot acabar així. Crec que és el moment que el blogmonster convoqui una cimera PV (penya divendres) per refundar el blog. I si convé ja demanarem al govern de torn que ens rescati amb alguna ajudeta d'uns quants milions d'eurus. Jo, de moment, resisteixo.

Fumbol. Una altra victòria del Barça, ara contra el Recreativo de Huelva (recreativo????) per 0 a 2. La lliga serà fàcil. No hi ha rival. La Peste va pedre a Valladolid 1 a 0, i el Xúster no crec que es mengi els turrons. I l'Apañó? Fa riure, que ja és molt. El Vilareal tampoc va guanyar i el València va perdre.

Basquet. Victòria de la Penya i derrota del Manresa. El Barça no va jugar?

Handbol. Ui, torno a necessitar l'ajuda d'algun corresponsal.

Veterans. Derrota per 2 a 3 contra la purria verdiblanca. L'equip va saber remuntar el gol inicial però no va saber aguantar el resultat quan guanyava per 2 a 1. L'àrbit, nefast.
El primer equip del Berga va tornar a guanyar.
El futbol sala femení de Gironella...mmmmm... col·laboradors?

Uf, quina secció més pobra, però ja se sap, la crisi... Apa, no perdeu tant el temps amb el feisbuc i creeu una mica. Vagus!
Ah, i recordeu que qui dia passa és un dia més vell.

Apasiau.

11 comentaris:

casteimarta ha dit...

Aquesta setmana Gironella Femení Futbol Sala va perdre a La Rioja (2-0), al menys suposo van fer algun vinet. altre dia serà.

Pavu ha dit...

Això és eficiència. Ah, i el pitonisonatx ja s'ha encarregat de convocar la cimera PV.

Anònim ha dit...

Per parlar de handbol, has de parlar amb el Martí.

Pavu ha dit...

Ui, el Martí ara està enfeinat amb el Guitar Hero...

natx ha dit...

El Berga de futbol sala, amb un pavelló ple de gom a gom, va empatar 2-2 amb l'ametlla de merola. Partit molt intens i emocionant que van acabar decidint els de sempre: els arbits, vaya robo!!!

Anònim ha dit...

VISCA L'AMETLLA DE MEROLA!!! I VISCA ELS SEUS PASTORETS!!!

Anònim ha dit...

Ja ho diu el refran:
Un de Cal Pau,
només pot ser un babau!

Visca els pastorets de Berga!!!

martinegre ha dit...

el barça de handbol el dissabte va guanyar (de molt),el partit de copa d'europa i dilluns o dimarts va guanyar el partit de lliga(tambe de molts),aquest any em sembla que ens ho pasarem bé.
si algun dia us mireu un partit,fixeu-vos amb el numero 24,em sembla que es diu "hansen",pero nomes té 21 anys,i em sembla que tira més fort que l'iker,és una maquina,i será molt millor.
el berga de FS,que va empatar amb el ametlla de merola,no sé si és un bon resultat,o no,pero em sembla que empatar amb un "poble"que per fer el equip han de jugar tots els joves del poble i encara els hi falta gent,bé no sé,potser val més que no opini del tema,ja que no hi entenc gaire,i potser l'ametlla es al Futbol sala lo que badalona es al basquet o granollers al handbol.
ah que m'en descuidaba,a mi no m'agraden els pastorets.
visca el barça.

Anònim ha dit...

El sr.Martí, s'ha picat, i ens ha fet tota una lliçó de handbol, natx aquest any el futbol sala em costa diners, espero que el pavelló s'ompli cada dissabte, i els pastorets no m'agraden, m'agraden les pastoretes.

Anònim ha dit...

L'Ametlla de Merola és una colònia, no arriba ni a poble

Anònim ha dit...

I què tenen de dolent les colònies?