27 de novembre 2007

The National Photographic Paià:

Avui toca l'especial "El teu rollo fa adormir".
I és que com tots sabem, hi ha gent que es posen a parlar, i no callen ni que els matis, i si a sobre, hi sumem que segurament van torrats, i que són les tantes de la matinada, no hi ha manera que tanquin la boca. Heus aquí uns quants exemples.

Un cas de llibre, va ser arribar el Guitó, i fa fer que tots els presents a la sala caiguessin en mans de dolços somnis. Fins i tot el Pere va quedar K.O. I mira que el Pere no s'adorm mai!!
Un altre cas seria el dels arquitectes, és impossible fer-los callar, així que els seus interlocutors acaben somiant amb els angels..

Seguim amb els arquitectes, aquí tot un crack dels melons, ben endormiscat mentre dos cracks de l'arquitectura li foten al "pico":

I és que fins i tot aconsegueixen adormir-se ells mateixos!!

N'hi ha d'altres que arrosseguen un piano tal, que qualsevol lloc és bo per enroscar-se una estona i fer la becaina. A l'Aleix no va caldre fotre-li un rollo, s'adormia dret...

I per últim, a les dones no hi ha qui ens entengui, de fet els nois no ens entenen; hi ha converses femenines molt soporífares. Per això, sempre davant el dubte, és millor caure en un son profund que seguir-nos escoltant...

Bé, espero no haver-vos fet adormir, i si és així...Bona nit i tapa't!!

2 comentaris:

imma ha dit...

Osti tu, jo ja feia hores que dormia a l'hora d'aquest reportatge, ja sé sap les núvies ens hem de cuidar, je, je

Anònim ha dit...

Je, je, je... magnific reportatge photographic.