24 de novembre 2007

ESPINALBET 19 OCTUBRE 2007


Hola a tothom! Som una mica lents en temes de noves tecnologies, però al final hem aconseguit editar el nostre primer reportatge al BlogPaià.
Després d'uns dies perseguint a l'homenatjat, hem aconseguit unes declaracions exclusives per a aquest Blog, que reproduïm íntegrament.


Veient aquesta cara, queda clar que va ser una BONA sorpresa.

"Ja ha passat un mes i ho recordo com un dia molt intens, ple de sensacions i sorpreses una darrera l'altra, en un ambient festiu i envoltat d'amics de diverses generacions. Crec que son coses que no s'obliden.
Gràcies a la Marta per organitzar-ho i a tothom per ser-hi i per regalar aquest dia.
També agrair el vídeo que vàreu preparar, el qual adjuntem al reportatge i que va ser creat a Cal Negre (gràcies Martí per obrir el bar per fer-ho i participar). Es molt bo!."

A continuació podeu veure algunes imatges de la vetllada.

Alguns dels components de la colleta comentant la jugada, entre ells el campió del món de butifarra, actual líder de la copa "Alt Berguedà" i també hi veiem un dels fundadors del blog que ens ha assessorat en el tema.

Aquí podem veure altres representants de la colleta, inclosa la representació femenina i un personatge amb la mirada perduda.

El pastís de celebració i al fons els coneguts Gegants d'Espinalbet, que més tard tingueren un protagonisme inesperat i prengueren vida...

Un dels actes més destacats de la nit, va ser el naixement d'una nova estrella gegantera i un nou ball "El ball de la reverència" que ja s'està plantejant la presentació a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Veient la repercusió que ha tingut, quedar clar que amb una mica d' entrenament i una camisa vermella podrà substituir al geganter Juli mentre sigui alcalde (ja hi ha veus que ho demanen).



Aquest era el regal del Tony, que lamentablement es va fer mal el mateix dia i no va poder venir. Gràcies també.

I un dels videos més comentat de la nit, que si el veu el Titot segur que s'anima i reapareix amb una formació renovada dels Brams.

A l'assaig del grup hi havia una representació femenina de la colleta que no va participar al clip final però hem recuperat la gravació.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, però hem de millorar amb els videos ,eh, que no es veu res!!

Anònim ha dit...

Voldria saber qui va ser el cabrón que va tombar els gegants i els hi va mutilar el dit de la mà. Què passa, que té menys força que el pet d'un marica i no pot amb uns gegants de pacotilla??
M'han dit que va ser un marisc d'aigua salada??

Anònim ha dit...

Per votació popular a partir d'ara, mai més els gegants d'Espinalbet podran sortir del poble, ni podran ser ballats fora de la nostrada festa major. I si, en algun barri d'espinalbet, se li acut , anar a les festes de santa tecla de tarragona, amb uns gegants que vulguin imitar els nostres, li tallarem els cullons.

Albert Dumbo, historiador de la festa major d'espinalbet.

Anònim ha dit...

ara si que es veuen els videus. No estan malament.
Me'n vaig a fer un cacahuet amb la geganta.

Castella President Catalunya Indepentent.

i puta espanya!

Anònim ha dit...

Veient els vídeos no tenim paraules per expressar el que sentim en veure la mutilació d'un dels més brillants gags de la història de humorística catalana...

Anònim ha dit...

ENCARNAAAAAAAA!!!!!!!?

martipuntnet ha dit...

xavalitus,em sembla que aixo ho podeu millorar,si voleu ja us obriré el "plato"un altre dia,i amb més temps i lo que faci falta,ho tornem a provar.
apa anims que segurament no s'ho mirara gaire gent,i no fareu gaire la pena.

tambe us proposo una reunio urgent i secreta per preparar el carnaval,que sigui abans del divendres de carnaval(valga la redundancia), si pot ser.

l'angelina i el notas,han decidit que el carrer major vagi de "venecia",pero no ho digueu que és secret,i jo no sé que fer,de gondolero ja sé que quedaria molt bé,pero no m'hi veig.
apa fins aviat.

Pd.el modesto ha guanyat la porra,et dec una samarreta.enhorabona.

martinegre ha dit...

casteimarta,molt bona la entrada,per ser la primera,ha tardat pero ha valgut la pena,moltes felicitats a tots dos.