27 d’octubre 2007

El fàstic que fem els homes peluts, donant-se pel cul a tort i dret!!!


Vaya tela amb el Senyor Saña del PP. Em semla que aquests 4 anys estarem ben distrets. Es una gran sort per aquest blog, que esporadicament poguem gaudir dels sempre "interessant" comentaris de tal personatge. L'animo a fer-ho més sovint.
Pels que no sabeu de que va el tema, a continuació podreu llegir la carta que l'hi va envia el regidor del PP de Berga, Josep Saña, al regidor del PSC de Berga, Daniel Bullich (de la sera de enfrente, com jo) en contestació a una carta d'aquest publicada al Regió 7.



Benvolgut Sr. Daniel Bullich,

he esperat uns dies a contestar-lo doncs no sabia si obviar-lo (a vostè, és clar) o respondre-li adequadament. Bé, he escollit aquesta segona opció. Vostè parla de l´Efecte Saña, com una mena de cosa que s´encomana i que porta a la gent a tenir poca seriositat i canviar d´ideia. Bé, de la mateixa manera que hi ha l´Efecte Saña, segons vostè, jo crec que en aquesta legislatura també hi podríem trobar "l´Efecte Bullich". Algun dia potser en podrem parlar de l´efecte Bullich, quan en tibgui més dades de primera mà. Vostè diu que "no pot entendre com algú és del PP". Doncs miri que li posaré una comparació similar: jo no puc entendre com és que hi ha tants homosexuals corrent pel món, amb el fàstig que fem els homes peluts, "donant-se pel cul a tort i dret", cosa del més innatural i depravada. I sí, seguint amb el seu raonament, tot i que no puc entendre com és que hi ha tants "maricons" corrent pel món, un cop ho he acceptat també em pregunto: els hem de considerar com unes anomalies genètiques sense solució o com a persones que poden tornar al bon camí? La vida és plena de dilemes, oi Sr. Bullich? Hi ha gent que no entén com hi pot haver gent del PP i d´altres que no entenem com hi pot haver tendències tan antinaturals com les dels "maricons" que corren amunt i avall. Però miri, què hi farem! Estem en una democràcia i uns ens hem d´aguantar als altres. Això sí: calen mesures de prevenció. Cal prevenir l´Efecte Saña, molt perillós i destrictiu, i també cal prevenir-se de l´"Efecte Bullich". Quin dels dos destruirà el món? No ho sabem ara per ara. El temps dirà.

Salut i força al canut.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si realment aquest escrit és real...no hi ha paraules que diguin més del Sr. Sanya que el propi escrit. Ja no és qüestió de jutjar a la gent pel color de la jaqueta política que es pengen sinó pel grau de persona que demostren ser i aquí el Sr. Sanya ens ha fet una demostració ben clara que el terme Sr. li va una miqueta gran.
Ens esperen uns anys d'ajuntament força distrets!

Page ha dit...

Real como la via misma.

Anònim ha dit...

El millor de tot és el final: força al canut!
Avui ha sortit a les notícies del canal cuatro...així de bé es dóna a conèixer la nostra ciutat. Ja ho va dir el "senyor" Saña a la precampanya, que feia falta obrir Berga a l¡exterior.

Anònim ha dit...

El Sssssaña no sssssse li pot enganyar, el Sssssssaña SSSSSSEMPRE TÉ LA RAÓ, kissssir!

Anònim ha dit...

A mi que me degen u ratiiiito con este señoriiiito que tengo una razooooon que le haraaaa cambiar de opinioooón. Le va encantaaaar!!!

Anònim ha dit...

El señor saña es lo más grande desde la creación del muñeco Espinete

Anònim ha dit...

La última: al regió 7 d'avui el Sr. Saña diu que proposarà una moció al pròxim ple de l'ajuntament per reprovar-se a ell mateix.

-Como estan ustedes???
-Bieeeeeeeem!!

Anònim ha dit...

L'hem d'ajudar! Com a minim a repondre-li la pregunta que deixava a l'aire: Efecte Bullich o efecte Saña, quin dels dos destruirà el mon?
Si creus que el món serà destruït per l'efecte Bullich envia un missatge al blog i als matins d'en Cuní "ELS MATINS A TORT I A DRET.SI", si pel contrari ets dels que pensa que el mon serà destruit per l'efecte Saña envia un missatge que digui: "ELS MATINS HOMES PELUTS.NO"