08 de març 2009

8 DE MARÇ DDT

Des d'aqui casa ara que aviat s'acaba el diumenge vull retre homenatge i felicitar a totes les noies, mosses, senyores, senyoretes, bendarres i tot el gènere femení en general per un dia com avui.!!
Avui és 8 de març i és el dia de la dona treballadora, o sigui maques el nostre dia i com tal hauriem de reinvindicar-nos i fer d'aquest dia un dia especial i com a tal celebrar-lo bé. Així que proposo de nou una trobada femenina ben aviat per brindar aquest aconteixement i així aprofitar per fer-la petar totes juntes i parlar de les nostres coses i que els nostres estimats sovint són capaços d'assimilar en una vetllada al nostre voltant.
Espero que continueu així de simpàtiques, competents, amables, elegants, enamorades,sinceres, treballadores i assoliu els vostres reptes i objectius.
Una abraçada a totes.
Imma

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dia de la dona treballadora? Només n'hi ha una? Sempre hem de fer la feina els mateixos... A no ser que t'hagi tocat la dona treballadora.....

Anònim ha dit...

ostres, també és el dia del Superman i del Batman, i de l'Spiderman...... mmmmmm.... esclar!.... és el dia DELS PERSONATGES DE FICCIÓ!!!!!