13 de maig 2012

Gol Paià

S'ha acabat la Lliga. Han passat moltes coses durant la temporada, però crec que sóc capaç de resumir-ho amb quatre paraules: "Ha acabat la Lliga". Ara queda la copa del caçador, que segurament guanyarem.

I l'any que ve què??

Hem de ser optimistes, el Pep se'n va però el millor equip del món seguirà. El Tito ho tindrà difícil, com ho tindria difícil qualsevol que hagués vingut. En principi el veig prou capaç de tirar endavant l'equip, però ALERTA!! El Pep durant aquest anys s'ha guanyat un respecte i una autoritat que l'han fet intocable. El que ell deia anava a missa, i ningú li qüestionava. Això a partir d'ara s'ha acabat. La directiva actual s'ha limitat a no tocar gran cosa, no calia, i no s'atrevien amb el Pep. S'haurà de veure si a partir d'ara fan el mateix... I el soci del Barça continua sent el soci del Barça, ja sabeu què vull dir... I la premsa... I l'"entorn"... Aquests anys han estat una passada, però algú va dir "El futbol no té memòria".
Apa, ja he fet la meva reflexió fumbulística, me'n vaig a veure un interessant partit de curling. Curling? Va, provaré de canviar una lletra, a veure si és més distret...


5 comentaris:

Carmen de Mairena ha dit...

Gran secció..es trobava a faltar.

QUE FORT LO DEL CITY, NO? dos gols en el temps afegit i campions de lliga!!!

barrufet bromista ha dit...

Ostres el City, que tiempos aquellos... sabeu en que s'assemblen una cadira y una diligencia?

Pichi Alonso ha dit...

i el Villareal?

Pep ha dit...

Pavu, també pots provar de canviar una altre lletra, i setmana que ve comentes un altre esport: El curring.

Es practica molt als països del Nord, però cada cop és més minoritari als països meditarranis, especialment a Espanya.

Pichi Alonso ha dit...

Goteborg.... Goteborg.... Goteborg....