19 de desembre 2008

Video Paià

Hola canalla,

S'acosta el Nadal... si, si, aquells dies on fins i tot els que no et cauen bé et desitgen bones festes i tu també els hi desitges a ells, aquells dies on els nostres ulls es malmeten veient llumetes de coloraines estridents, papa-noels penjats dels balcons i troncs pintats de manera grotesca. És el Nadal.

I a més a més toca comprar. Comprar molt. Quan no hi ha crisi perquè podem, i ara que n'hi ha per contrarestar-ne els efectes. Total que sempre estem pagant i gastant.

Sort que aquest any SI. Aquest any segur que ens tocarà la loteria i de cop i volta s'arreglaran els nostres problemes. Segur.

I si amb tot això no n'hi hagués prou, arriba ell. I no vull dir Ell (el de l'altar darrera la barra). Vull dir aquest que no es veu. L'Amic Invisible.

Inexorablement, cada any passa el mateix, quan ja sembla que ens en escaparem, algú té una genial idea:

"I si fem l'amic invisible?"

Merda. Regals horrorosos que sempre semblen que han costat menys del que tu t'hi has gastat.

Però aquest any serà diferent. El regal perfecte. Un prodigi de la tecnologia i de la ironia. El Cat Ass Pencil Sharpner:


Pels qui no sapigueu gaire anglès, no és només una estatueta d'un gat. Porta audio incorporat ,i si, serveix per fer punta al llapis, que amb els temps que corren s'ha d'afinar molt perquè ens surtin els números. Genial.

Endavant video:



PD: no s'ha maltractat cap gat durant el transcurs d'aquest article i d'aquest vidiu.
PD2: malauradament, no podem dir el mateix del llapis...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

si no és per darrera... no compta!

Anònim ha dit...

hi ha alguna gateta que ja li ficaria pel darrera...el llapis!