28 de maig 2012

REMEMBER WHEN... 20 de maig de 1.992.

Ara ja han passat uns dies, però el passat diumenge 20  de maig, es commemorava el vintè aniversari de la primera Copa d'Europa aconseguida a Wembley en el 1.992. Corria el minut 111 de la segona part de la pròrroga, quan d'aquella falta a la frontal de l'àrea n'esdevingué aquell recordat  triangle format per Stoichkov, Bakero y Koeman, que acabà amb un dels gols més recordats de l'història Culer.
D'aquell dia, en guardo un record que us penjo al Blog. És un retall del Regió7 publicat l'endemà, juntament amb la crònica de la celebració Berguedana. Segur que com molts de vosaltres, jo vaig veure el partit al Negre, amb molts potser ni ens coneixíem, però de ben segur, que reconeixereu més d'un personatge present a la foto, amb uns quants anys menys a les espatlles.
Espero que us agradi.
Salut,



4 comentaris:

Pep ha dit...

Quines pintes!
A veure si aconseguim una fotografia de la comunió del Xinu.
Segur que ja anava amb perilla.

natx ha dit...

Per cert, el Xino no va anar a Wembley amb el Putu? Aleshores com podia ser a cal Negre? I que vol dir que es va celebrar el mes de maig del 1994? Ya se que els del Negre som una mica retrassats però tant? Ai, aquests del Regio 7, hi han coses que no canvien!

Carmen de Mairena ha dit...

Qui deu ser la noia que hi ha al costat del Gonçales amb ç trencada?

xarli ha dit...

No entenc res... de quan és la foto?