07 d’abril 2009

PAIASEDE bis, estic tontorrón!!!

Mireu, en Paquito m'ha posat tontorrón i us poso aquesta cancço de la P.J. Hervey amb el nostre macarra preferit. Qualsevol no es posa romàntic...què passa??? No por estar enamorado sé és menos punki!!

3 comentaris:

Comandant Armando Rampas ha dit...

Ui, galina de piel! Sinjo retiro lo dich, Sinjo forever!

paquito ha dit...

Hombre, Sinjo!! Menus mal!! Ja hem començava a fer por entrar a aquest blog, pensava que un dia entraria al blog i que com que no hi ha mai dingu vindria un assessinu en serie i m'apunyalaria per l'esquena amb un pasamontanyes posat i mai mes dingu em trobaria..... Uf quin mal rollo!!
Buenu, ara que ja els hem fotut a tots fora ja ens podrem dedicart a fer paiasedeses mes destroyerts , no se.. aquelles cançonetes distorsionades de 10 minuts de Yo la tengo.... aquells clips de Portishead que ningu aguanta... s'ha acabat ser politicament correcte...

Es curios que en l'entrada anteriort vaig estar a punt de penjar el vidiu amb el Nick Cave pero volia penjar el original i no aquesta en directe, pero era d'aquells que no et deixen copiart i pegart els del yutuf, diuen les revistes del corazon que va ser gravan aquest vidiu que es van enamorart aquest parell. (No me digas Paquito!!! Uy si yo te contara Sinjo!! )

Harrelson ha dit...

PJ, al tejado!