27 d’agost 2008

Ho haveu vist Paià?



Començo una nova secció que esperi arreli entre els paierus i paieres. Està inspirada en un post del Natx en que posava una foto i demanava d'on era. En aquesta secció que inicio es tractaria de posar alguna foto del lloc on heu anat de vacances i els paierus/paieres haurien de dir d'on es tracta. Si algú se sent generós podria donar fins i tot algun "premit".

Avui envio la primera foto del primer lloc en varem anar de vacances. Qui encerti on és tindrà de regal un boli i un post-it de propaganda gentilesa d'alguna casa de medicaments (no vull fer la competència a Cal Vilà).

Jou

24 comentaris:

Anònim ha dit...

És a L'Escala. Un homenatge a la cobla. Cada vegada que paso pel davant...

Anònim ha dit...

... penso com pot arribar a ser d'idiota l'espècie humana esgarrant una de les millors vistes de la badia de Roses.

Anònim ha dit...

Sinjo, acaba la frase.

Anònim ha dit...

acaba-la tú

Anònim ha dit...

jaaa estàaa!!!

jaaa estaaaa!!!

Anònim ha dit...

em sona...però no hi caic....¿esta feta per Nadal?
El Tubau diu que és a Roses...
Roses per Naldal!!

Anònim ha dit...

Admiradíssim Dr. Jou,
desprenses de legir el seu post, dues qüestions volia tractar amb vosté: La primera de caire general i la segona de caire particulart.
Vosté creu que pot presentar-se de cop i volta i penjar una nova secció!? Em consta que en blogmaster està de vancances i durant el seu merescut repós estival no concedeix audiència ni permisos, doncs ja sap que el país a l'agost para i ben bé fins l'octrubre la burocràcia no es posa en marxa. I vosté creu que seria el primer?! Si vol fer una nova secció...molt bé...però aquí no es fa res sense l'autorització expressa del nostre blogmaster.
Referent a regalar postits i boligrafs li haig de dir que aquest segon acte de traïdoria m'ha sentat fatal. En aquest blog ens respectem i fins i tot ens admirem ( menys al sinjosele que és tonto) i vosté veig que és dels baixos fondos. Com se sentiria vosté si a cal Vilà regaléssim operacions de fetge? Una merintgitis? Apa, per la compra d'una llibreta regalem una hepatits de cavall i per la compra d'un arxivador una Galactorrea? Vosté pot anar amb bata blaca però pensi que no em fa cap por.
Espero que rectafiqui... que és de savis i el boligraf el guardi ben amagadet allà al calaix. Total en Sinjosele no sap escriu-re...
Sempre seu,

El de CAl Vilà...na na... na na

Blogmaster ha dit...

Eldecalvilà: com qualsevol altre col.laborador, el Dr. Jou (de solvència contrastada) té la llibertat de fer una nova secció.

A més, com que de vacances el Blogmaster de guàrdia era el Sinjosele (que s'ha tirat el blog a l'esquena, tot s'ha de dir...), si de cas li demanes explicacions amb ell...

Apa, me'n torno a la tumbona.

-Baptista! Una altra pinya colada, i crida a les massatgistes, que ja és l'hora del massatge de pelvis.

Anònim ha dit...

Estimadíssim, i quasi veí, Eldecalvilà,
RECTAFICO! en quan a la questió particulart. I no em cauen els anells. Quan vaig pensar en el premit ja vaig intuir que podia ferir la seva sensibilitat i estava preparat per retirar-lo i així ho faré. Al Sinjosele, el guanyador del premit, l´hi regalo una hepatitis (A, B o C), una hepatitis alcohòlica o si ho prefereix, en homenatge a un altre Dr mediàtic, un Lupus.
En quan a la seva segona crítica, al de penjar una nova secció, ho he fet empès per la baixa activitat de d'altres seccions oficials durant l'estiu i també, perquè no dir-ho, per generar una mica de polèmica i fer que la gent es desperti de la tonteria estival. Ja se sap que això de les noves seccions sempre anima el "cutarru".
Salut!

Anònim ha dit...

Això, això, noves seccions és el que l'hi falta a aquest blog, a veure si així, el passat del Singosele deixa de penjar "cançonetes".

Anònim ha dit...

El pesat del sinjosele penjarà les cançonetes que cregui convenient durant el període estival. I si vull fins el dia de Nadal. I si no t'agrada a la part dreta hi ha una relació de blogs en el qual pots buscar amics allí.
He dit!

PD.
Vaig a "buscar" dues cançonetes mes per penjar-les. Espero que no t'agradin

Anònim ha dit...

De totes maneres, aquesta secció té data de caducitat ja que només és activa durant el període vacacional

Anònim ha dit...

Jo vull el meu bolifrafo!!

Anònim ha dit...

Te l'aniré a comprar a Cal Vilà!
Vic naranja o vic cristal?

Anònim ha dit...

ups!
Bic i no Vic!

natx ha dit...

Sinjo no tens pebrots de penjar vidius fins Nadal.
Jou, fecilitats per la secció! Jo crec que l'has d'allargar fins que te'n cansis, que és el que fem tots.
En quan als musics de la afoto està clar que és un lloc de platja perquè estan negres!

Anònim ha dit...

La secció "consultori del Dr Jou" continua oberta i de guàrdia 24 hores per si hi han preguntes. Però no n´hi han...

Anònim ha dit...

pues ala fins Nadal!

Anònim ha dit...

Fins Nadal no! Blogmonster posa ordre que això se t'escapa de les mans. Tú dona-li poderts al sinjosele que aviat us quedereu sense blog

Anònim ha dit...

Tranqui, Sinjo!! No estas sol!!!!, que collons fins Nadal??? Fins seumana santa penjarem vidius!!!!

Anònim ha dit...

Posa un video de l'Espataco!

Anònim ha dit...

Tal com havia avançat el blogmaster de l'univers paieru, estan posant radars fixos nous a la C-16, un es entre Berga i Cal Rosal i l'altre crec entre Sallent i Balsareny. AL LORO !!!!

Anònim ha dit...

el boli bic l'embolicu per regalo o li donaràs aixinses mateix?

Anònim ha dit...

Embolica´l de regalo i que faci força bultu! pensa també amb 1 paquetet (mida petita) de postits (hi ha crisis!)